Yuvaya Dönüşen Plastikler projesine ödül

Yuvaya Dönüşen Plastikler projesine ödül

Conventional vs. organic farming

PAGDER'in sosyal sorumluluk projesi 'Yuvaya Dönüşen Plastikler' ödüle layık görüldü.
 
18 Şubat 2014 tarihinde hayata geçirdiğimiz; kamuoyunun, medyanın, belediyelerin, ünlülerin ve kurumsal markaların yoğun ilgisi ve destekleriyle büyüyen; geri dönüşüm ve sokak hayvanlarına yönelik farkındalık ve bilinç uyandıran “Yuvaya Dönüşen Plastikler” projemiz 2016 yılında da sanatçı Mirkelam’ın gönüllü proje elçiliğinde geniş kitlelere ulaşmayı sürdürüyor.
 
23 Ocak Cumartesi 2016 tarihinde İstanbul Ataşehir Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu (HayKonfed) 1. Kurultayı'nda Derneğimiz'in sosyal sorumluk projesi ödüle layık görüldü.
 
Kurultayda PAGDER'in Yuvaya Dönüşen Plastikler projesinin sunumu katılımcılara izletilirken; ayrıca Derneğimiz'in Yuvaya Dönüşen Plastikler projesi kapsamında CarrefourSA ve HayKonFed işbirliğiyle gerçekleştirmekte olduğu yeni çalışmalar hakkında bilgi verildi.
 
Plaket törenine Derneğimiz adına PAGDER Yönetim Kurulu Üyesi Hakan DİRGEME ve PAGDER Genel Sekreteri Selçuk MUTLU katıldılar.
 
Kurultay'da, Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu ve bünyesindeki federasyon ve derneklerin hazırlık çalışmaları yürütülen yeni anayasada hayvan hakları ve hayvanların yaşama haklarının güvence altına alınması için mücadele edileceği dile getirilirken, ilgili kurumların temsilcisi olan konuşmacılar da bu konuda gerekli girişimleri yapacakları ve mücadeleye destek vereceklerini kaydettiler.
 
Konuşmacılar, Yeni Anayasa çalışmalarının konuşulduğu bu günlerde, hayvan haklarının ve hayvanların yaşam haklarının güvence altına alınması, TBMM de görüşülmesi beklenen Hayvanları Koruma Kanunu Tasarısı'nda 'hayvanlara karşı işlenen suçların TCK kapsamına alınıp', mevcut yasadaki hayvanlar aleyhine maddelerin değiştirilmesi ve yaşam hakkının güçlendirilmesi için kamuoyu oluşturarak, kurumsal destek sağlanması için çalışılması gerektiğini vurguladılar.
 

PAGDER

PAGDER KİMDİR?   Türkiye plastik sektöründe faaliyet gösteren firmaları tek bir çatı altında toplamak amacıyla 1969 yılında kurulan PAGDER Plastik Sanayicileri Derneği yaklaşık 500 üyesiyle plastik sektörünün en etkin sivil toplum
Devamı..

Sponsorlar

Sponsorlar
Sponsorlar
Sponsorlar
Sponsorlar
Sponsorlar
Sponsorlar
Sponsorlar
Sponsorlar
Sponsorlar
Sponsorlar
Sponsorlar
Sponsorlar
Sponsorlar
Sponsorlar
Sponsorlar
Sponsorlar
Sponsorlar
Sponsorlar
Sponsorlar
Sponsorlar

İletişim

   plastikyuva@pagder.org

   444 20 85

   0 (216) 629 22 35

   Varyap Meridian A Blok, Ofis No: 406 Ataşehir / İstanbul